Kabranov: Mickoski me diktaturë drejton VMRO, asnjë lider tjetër nuk ka qenë si ky

Gazetari dhe analisti i zhvillimeve politike, Aco Kabranov, në një prononcim për Frontline lidhur me amendamentet kushtetuese dhe votimin e deputetëve, konsideron se demokracia e brendshme gjithmonë ka munguar në opozitë si VMRO-DPMNE, por me Mickoskin në krye, anëtarët vetë janë të vetëdijshëm se mbretëron një diktaturë.

“Nuk jam i sigurt se edhe nëse ka deputetë që janë pro ndryshimeve kushtetuese, do të dënohen të ngrenë dy gishta për t’i miratuar. Nuk bëhet fjalë për ato deklaratat e famshme të noterizuara, por për mendimin tim për frikën se do të linçohen nga njerëzit e tyre me urdhër të Mickoskit dhe të tjerëve nga udhëheqja. VMRO-DPMNE ka qenë gjithmonë radikale me të pabindurit i kërcënuan, ua prishën veturat, u gjuajtën me gurë shtëpitë… Kësaj radhe me Mickoskin në krye, mendoj se e njëjta gjë me siguri do t’u ndodhë, nëse jo më keq. Pra po, edhe nëse ka, nuk do të dënohen as të bëjnë zhurmë, e aq më pak të pranojnë të votojnë. Për mendimin tim, demokracia e brendshme gjithmonë ka munguar në VMRO-DPMNE, por me Mickoskin dhe vetë anëtarët pëshpëritin se sundon një diktaturë si asnjë lider tjetër më parë”, tha Kabranov.

E MËPARSHME

“Lajmëroni shokët”/ Pas Dokës, Tirana prezanton rikthimin e shumëpritur në kryeqytet

E ARDHSHME

Do të kemi çmimin më të lirë të rrymës në Evropë