Demant nga Drin Ahmetit për deklaratën e Kovaçkit nga VMRO – DPMNE

“Pretendime të tilla të rreme dëmtojnë kompaninë ‘Thor Industries’ si dhe reputacionin personal të pronarit Drin Ahmeti”, thuhet në demant reagimin e Drin Ahmetiti – pronar i “Thor Industries”.

“Gjithashtu, ‘Thor Industries’ kërkon falje publike nga VMRO-DPMNE dhe z. Kovaçki, në të kundërt do të ndërmarrë të gjitha veprimet ligjore për dëmin e pësuar nga të pavërtetat e paraqitura nga z. Kovaçki”, thuhet në demant.

E MËPARSHME

“One stop shop” me Kosovën/ Grubi: Lehtësojmë lëvizjen ndërkufitare

E ARDHSHME

BDI: Shqiptarët njëzëri mendojnë se VMRO është antishqiptare dhe antieuropiane