“Yeo Teknoloji” emëroi Muhammed Topal drejtor të zhvillimit të biznesit dhe shitjeve në Ballkan

Muhammed Topal është emëruar drejtor i zhvillimit të biznesit dhe shitjeve në Ballkan në “Yeo Teknoloji”

Muhammed Topal është i mirënjohur si një lider i ri në Maqedoninë e Veriut i cili me aftësitë e tij udhëheqëse ka kontribuuar në strategjinë kombëtare për zhvillim, punësimin e të rinjve vendas dhe të talentuar në fushën e burimeve të rinovueshme të energjisë.

Ai do të fokusohet në një standard më të mirë dhe më efikas të jetesës së qytetarëve në shtet në pjesën e tranzicionit energjetik të Maqedonisë së Veriut dhe në prodhimin e energjisë së pastër të gjelbër.

E MËPARSHME

Rama ia bën 8 me 2 Kasamit: Nuk do ta hiqja kurrë nga puna e komunës sot për punët e NATO-s

E ARDHSHME

Kreu i Sarajit, Bexheti priti në takim kryetarin e Hanit të Elezit, Mehmet Ballazhi