Rozeta Hajdari dorëzon padi pas publikimit të audio-incizimeve për grurin

Ministrja e Tregtisë, Rozeta Hajdari ka dorëzuar padinë në Gjykatën Themelore, në Prishtinë, kundër Gazetës Nacionale, gazetarit Berat Buzhala dhe zyrtarit të MINT, Enver Hajrullahu në lidhje me audio-incizimet e publikuara së fundmi nga Gazeta Nacionale.

“Tentimet e dështuara për të cënuar integritetin dhe dinjitetin tim, përmes disa audio-incizimeve por edhe duke i dhënë vetes të drejtën për të shpifur, duke shantazhuar dhe shpërndarë informacione të pavërteta, do të marrin epilog në organet e drejtësisë”, ka shkruar Hajdari në Facebook.

Sipas saj, sulmet e vazhdueshme, shpifjet, fyerjet dhe të pavërtetat, nuk duhet të lejohen të kthehen në diçka të zakonshme, sepse dëmi që i bëhet opinionit publik dhe shoqërisë mund të jetë i jashtëzakonshëm.

E MËPARSHME

Kreu i Sarajit, Bexheti priti në takim kryetarin e Hanit të Elezit, Mehmet Ballazhi

E ARDHSHME

Armin Hodzic arrin në Shkup, gati firma me klubin e Çairit