Ahmeti dhe Bexheti vizitojnë familjen Demiri, veprimtar nga Bukoviqi

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga kreu i Sarajit, Blerim Bexheti sot kanë vizituar familjen e Bari Demirit nga fshati Bukoviq, i cili njihet si veprimtar i shquar në diasporë.

“Me kryetarin z. Ali Ahmeti në vizitë tek familja e z. Bari Demiri nga vendbanimi Bukoviq, Veprimtarë i shquar në Diasporë”, ka shkruar kështu Bexheti në Facebook.

https://www.facebook.com/photo?fbid=815281646946731&set=pcb.815281720280057
E MËPARSHME

Armin Hodzic arrin në Shkup, gati firma me klubin e Çairit

E ARDHSHME

Shpresa Memedi shqiptarja e sukseshme në Zvicër që shkëlqen në punë dhe stil