Klinika e udhëhequr nga Nexhati Jakupi me paisje nga teknologjia e fundit e Arthrex

Klinika Universitare për Kirurgji Torakale dhe Vaskulare në Shkup vazhdon t’i avancojë kapacitetet për tu dalur në ndihmë pacientëve.

Sot drejtori i Klinikës, Nexhati Jakupi ka pritur në hapësirat e klinikës ka pritur kabinetin e MSH me në krye ministrin Fatmir Mexhiti ku ka pranuar kolonën kirurgjikale të torakoskopit, e cila do të mundësojë që në këtë Klinikë të përdoret një sistem i gjeneratës së fundit nga prodhuesi amerikan Arthrex.

E MËPARSHME

Kaltrina Balaj, shqiptarja që e dërgoi brendin luksoz “Elisabetta Franchi” mu në zemër të Brukselit e Luksemburgut

E ARDHSHME

Erëzat “Vesa Spicies” sekreti i gatimeve me shije të jashtëzakonshme