Nuk dukeni mirë me pamjen tuaj dhe kërkoni shpëtim? Medinglobe ju ofron zgjidhje, lexo dhe mëso më shumë

Kush është Medinglobe?

– Medinglobe është njëra ndër kompanitë më të mira të Kirurgjisë plastike e themeluar nga Mr Ahmet Gulşen i cili ka pasur shumë arritje dhe çmime, duke përfshirë edhe njohjen nga ministria turke e Shëndetësisë në vitin 2020 për ekspertizën e tyre mjekësore.

Medinglibe është i njohur për ofrimin e shërbimeve mjekësore me cilësi të lartë dhe është akredituar nga ISQ/OPQCM që nga viti 2019, gjë që pasqyron angazhimin e tyre për të ofruar kujdes mjekësor të nivelit të lartë për pacientët.

Zgjedhja e Medinglobe për kirurgjinë plastike siguroi që pacientët të merrnin kujdes mjekësor optimal dhe shërbime të shkëlqyera mjekësore, duke reflektuar përpjekjet e kompanisë për të ofruar kujdes të specializuar shëndetësor për pacientët.

Kontaktoni për më shumë informacion në:

+383 49 730 471
+90 533 406 17 69

Ose na vizitoni në linkun e instagramit

https://instagram.com/medinglobekosova?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

E MËPARSHME

Zëvendës drejtori Nura gjatë vizitës në Zvicër, takon dhe ambasadorin Demiri

E ARDHSHME

Halil Snopçe i del kundër Krenar LLogës: ASH duhet ta shqyrtojë pjesëmarrjen në Qeveri