Zëvendës drejtori Nura merr pjesë në Kongresin e Arbëreshëve: Gjaku i Arbërit rron

Zëvendës drejtori Izmit Nura po merr pjesë në Kongresin e Arbëreshëve që po mbahet në Tiranë me ftesë të Agjencisë Kombëtare të Diasporës dhe nën kujdesin e kryeministrit Rama.

Me ftesë nga Agjencia Kombëtare e Diasporës organizuar nën kujdesin e kryeministrit Edi Rama, sot pjesmarrës në punimet e Kongresit të Arbëreshëve.

Historia, tradita dhe rujtja e indetit kombëtarë të arbëreshëve një vlerë unikate botërore.

Gjatë takimit në Tiranë takimi me drejtoreshen e Agjencisë znj. Sonila Hysi dhe përfaqsuesit nga drejtoria diaspores konstatuam se unifikimi i politikave tona mbi diasporën është domosdoshmëri që në afat sa më të shpejtë duhet konkretizuar.

Kongresi i arbëreshëve mblodhi rreth vetes studiues dhe veprimtarë nga vendi dhe diaspora të plagës së
madhe të kombit tonë.

#GjakuiArbëritRron

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10160985820947510&id=802237509

E MËPARSHME

Drejtori Rustemi inspekton punimet për pastrimin e kanaleve përgjatë Korridorit 8 dhe 10

E ARDHSHME

I bashkoi festa, Ballisti dhe ‘Problemi’ tregojnë burrëri, përkundër pakënaqësive