Adrian Hadribeaj më 15 dhjetor shkund arenën kundër Daniels në Las Vegas

Adrian Hadribeaj është shqiptari i parë që ka mbi supe një karrierë të madhe në MMA, të cilën e ka nisur në vitin 2009 në SHBA.

Njihet me pseudonimin “The Eagle” dhe gjithmonë kur zbret në kafaz mban flamurin shqiptar me vete.

<code><iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fadrian.hadribeaj%2Fposts%2Fpfbid02bRjUbgpBWujMwK2vNg7GCoZJqQvXmxeBFEQcwoBeDuk1PQ5Kv6oVR1QPxAJXBQjpl&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”679″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe><code>

E të njejtën gjë do e bëj edhe më 15 dhjetor në përballjen e tij me Daniels në Las Vegas.

Këtë herë pritet që për të disatën herë Hadribeaj të shkund kafazin dhe arenën për të fituar titullin e karierës.

https://www.facebook.com/reel/874222660904976

E MËPARSHME

Krahas shumë projekteve për fundvit, Hajriz Berisha publikon edhe “Dashni pa limit”

E ARDHSHME

“Ka vend edhe për ty”, vazhdon anëtarësimi në Forumin rinor të BDI në Tetovë/ Stacioni i rradhës ishte Reçica e Vogël