Berin Fetahi zgjidhet kryetar i Forumit rinor të BDI për nëndegën Shkumbin në Tetovë

Zgjedhjet për Forumin rinor të BDI në degën e Tetovës tashmë po hynë në një fazë të rëndësishme pas një konsulte dhe takikmi në çdo Këshill vendor në kuadër të kësaj partie që në degën e Tetovës e kryeson nënkryetari i degës, Festim Halili.

Sot është mbajtur Kuvendi i parë zgjedhor i Forumit rinor në nëndegën Shkumbin, ku kryetar është zgjedhur Berin Fetahi.

✅️ Kuvendi i parë zgjedhor i Forumit Rinor të BDI-së filloi në nëndegën Shkumbin me një interesim të jashtëzakonshëm të të rrinjëve!
🗣 Urojmë kryesinë dhe kryetarit të porsazgjedhur Berin Fetahi i urojmë shëndet dhe punë të mbarë në udhëheqjen e të rrinjëve të lagjes Shkumbin.
⭕️ Bashkë ndërtojmë të ardhmen!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10161850602946833&set=pcb.10161850603246833

E MËPARSHME

Kompania “Ecolog” dhuron donacion në vlerë mbi një milion euro për Spitalin Klinik të Tetovës

E ARDHSHME

“Pse o bir”, projekti që e rikthen fuqishëm në fundvit këngëtarin Flori Çoçaj (Video)