Thyhet akulli/ Festim Halili: Lagja Teteks me femrën e parë si kryetare të Forumir rinor të BDI

 Zgjedhjet për Forumin rinor të BDI në degën e Tetovës tashmë po hynë në një fazë të rëndësishme pas një konsulte dhe takikmi në çdo Këshill vendor në kuadër të kësaj partie që në degën e Tetovës e kryeson nënkryetari i degës, Festim Halili.

Sonte në Këshillin vendor Teteks është zgjedhur kryetarja e Forumit rinor të BDI që është Florina Aziri.

Postimi i plotë:

⭕️ Thyhet akulli në Këshillin vendor Teteks.

🤝 Sonte zgjodhëm Florina Azirin për kryetare të Forumit Rinor.

✅️ Rinia pararojë e vlerave progresiste.

🔵Gjenerata e re, burim i pashtershëm i vrullit rinor.

https://www.facebook.com/photo?fbid=918808693142931&set=pcb.918809923142808
E MËPARSHME

LEN: Talat Xhaferi të ndalojë me sabotimet për anëtarin e KSHZ-së, propozimi i opozitës shqiptare është Abdush Demiri

E ARDHSHME

Regjistrimi i qytetarëve në Regjistrin e librave amzë/ Drejtori Sulejmani: Shqyrtojmë të gjitha kërkesat, zgjodhëm problemin shumëvjeçar