Ali Ahmeti nesër organizon pritjen e fundvitit në Shkup

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti nesër do të organizojë pritje të fundvitit për aktivin partiak nga i gjithë vendi, informon PRESSonline.al

Si çdo fundvit, pritet që Ahmeti të komentojë zhvillimet politike gjatë këtij viti, të arriturat, sfidat e tejkaluara dhe ato aktuale, si dhe vizionin e veprimit dhe perspektivat e vitit që vjen.

E MËPARSHME

2.3 milionë euro mbështetje financiare për startup-et, nëpërmjet thirrjes “Startup 5”

E ARDHSHME

Grubi uron Ditën e Arsimit në Gjuhën Turke