Festim Halili: Onur Kasa zgjidhet kryetar i Forumit rinor të BDI në Gam Gam

Zgjedhjet për Forumin rinor të BDI në degën e Tetovës tashmë po hynë në një fazë të rëndësishme pas një konsulte dhe takikmi në çdo Këshill vendor në kuadër të kësaj partie që në degën e Tetovës e kryeson nënkryetari i degës, Festim Halili.

Sot është mbajtur Kuvendi zgjedhor i Forumit rinor në nëndegën Gam Gam, ku kryetar është zgjedhur Onur Kasa.

⭕️ Kuvendet e Forumit Rinor përshkojnë çdo lagje e çdo cep të Tetovës.

Do të bisedojmë me çdo të ri, familja e madhe e BDI-së sa vinë e shtohet dhe në këtë kampanjë, numri i të rrinjëve të anëtarësuar ka shkuar në 1500.

✅️ Sonte, këshilli vendor Gam-Gam, me votë unanime zgjodhi për kryetar Onur Kasa.

🗣BASHKË NDËRTOJMË TË ARDHMEN.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=921161599574307&set=pcb.921162422907558
E MËPARSHME

Ali Ahmeti: JO Rusisë, PO Europës!

E ARDHSHME

Grubi: Çairi shkëlqeu sot me gjithë atë rini të shëndoshë, të ditur, të guximshme dhe të rreshtuar drejtë kombëtarisht