Grubi: Çairi shkëlqeu sot me gjithë atë rini të shëndoshë, të ditur, të guximshme dhe të rreshtuar drejtë kombëtarisht

Sonte në Çair është mbajtur Kuvendi zgjedhor i Forumit rinor të BDI për degën e Çairit.

Para të pranishmëve fjalë rasti mbajti kryetari i BDI Ali Ahmeti derisa salla ishte e stërmbushur.

Çairi shkëlqeu sot me gjithë atë rini të shëndoshë, të ditur, të guximshme dhe të rreshtuar drejtë kombëtarisht.
Zemra mal, secili e secila më i mirë e më e mirë se tjetri e tjetra!

E ardhmja është në duar të sigurta.

Urime Artit, Merlindës, gjithë kryesisë së zgjedhur sonte në kuvendin modern zgjedhor, ashtu siç i ka hije rinisë më të bukur n’🌍 💙💛

https://www.facebook.com/photo?fbid=910074520482067&set=pcb.910075330481986

E MËPARSHME

Festim Halili: Onur Kasa zgjidhet kryetar i Forumit rinor të BDI në Gam Gam

E ARDHSHME

Grubi: Kuvendi jep dritë jeshile propozimit të Qeverisë për heqjen e kufirit me Kosovën