Sot në Shkup, Ali Ahmeti organizon pritjen e fundvitit

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti sot do të organizojë pritje të fundvitit për aktivin partiak nga i gjithë vendi.

Si çdo fundvit, pritet që Ahmeti të komentojë zhvillimet politike gjatë këtij viti, të arriturat, sfidat e tejkaluara dhe ato aktuale, si dhe vizionin e veprimit dhe perspektivat e vitit që vjen.

E MËPARSHME

Grubi uron Ditën e Arsimit në Gjuhën Turke

E ARDHSHME

Ali Ahmeti sonte në Shkup, merr pjesë në Kuvendin zgjedhor rinor