Një “Melodie” e bukur nga Leonit (Video)

Me prejardhje nga Kosova por jeton dhe vepron në Gjermani (NRW), rap artisti i ri Leonit vjen me projektin e tij të rradhës dhe shumë premtues ashtu siç është dhe vet emri i tij. Projektin e titulluar Melodie e ka shkruar vet me produksion të Ej Fya derisa si executive producer i projektit është menaxheri i njohur i muzikës shqiptare, Labinot Nuraj. Ndonëse i ri në moshë, Leonit me guximin dhe talentin shihet se tashmë që në fillimet e para si konkurencë e jashtëzakonshme e reperëve të skenës tonë.

E MËPARSHME

Lëvizja Populli themelon degën në Studeniçan: Vazhdojmë drejt shtrirjes strukturore

E ARDHSHME

Matës për matjen e shpejtësisë së automjetit nga automjeti në lëvizje