Bianca Junzell përmbylli vitin me dy hite të mrekullueshme

Gjatë vitit të kaluar ka qenë shumë aktive me projekte muzikore, me këngë të bukura, videoklipe të realizuara, me fotosesione por edhe me rrëfime interesante.

Jashtë karierës muzikore, ajo ka një punë që i përkushtohet por edhe një familje të mrekullueshme.

Thjeshtë, gjithkush mund të ketë lakmi jetën e Bianca Junzell për gjithë atë që disponon, nga kariera, suksesi e deri tek familja.

Por këngëtarja e njohur kosovare që jeton në Suedi nuk ka lënë anësh edhe fundvitin që shkoi fansat e saj, duke servuar kështu dy këngë të bukura për xhirimet e fundvitit.

E MËPARSHME

Fshatrat e Tearcës, pa kanalizim dhe ujë për pije

E ARDHSHME

Profil: 65 vjet jetë dhe karrierë veprimtari e politikani/Ali Ahmeti, Mocarti i politikës shqiptare!