Mexhiti – Aliu, premtojnë digjitalizimin e Shëndetësisë publike

Ministri i shëndetësisë së RMV, Fatmir Mexhiti sot ka takuar ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratë, Azir Aliun me të cilin bashikëbiseduan për digjitalizimin e shëndetësisë në RMV.

Me ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Azir Aliu, diskutuam për dixhitalizimin e shëndetësisë publike. Po krijojmë udhërrëfyes bashkëkohor drejt qasjes në kujdesin shëndetësor përmes teknologjisë. Bashkarishtë ndërtojmë një të ardhme të shëndetshme dhe të sigurtë dixhitale.

E MËPARSHME

Zëvendës drejtori Asani: Rritja e të hyrave nga Dogana dhe projekte të reja në vlerë prej 30 milionë euro

E ARDHSHME

LAJMI I FUNDIT/ Arratiset nga burgu ish zv.drejtori i DAP-it Ismet Guri