Reealt lanson këngën e re

Një super projekt është publikuar nga Reealt.

‘Fotografia’ titullohet kënga e cila është vizualizuar me videoklip si dhe me titra.

Për të është kujdesur producenti Ylli Svarqa ndërsa per video Kastrioti New Era.

Më poshtë keni këngën e plotë.

E MËPARSHME

Selami dhe Bekiri përcaktojnë pikat e bashkëpunimit të dy institucioneve me të cilat menaxhojnë!

E ARDHSHME

Shqiptarët kanë diktuar kursin properëndimor të Maqedonisë, duke qenë të rëndësishëm