“Rrena”, projekti i ri për këtë vit nga Lule

Me tekst nga Granit Gashi dhe vet këngëtarja, muzikë nga Granit Gashi dhe Dardd dhe producent ekzekutiv Labinot Nuraj, këngëtarja e re Lule vjen me projektin e ri të titulluar “Rrena” të cilin e ka finalizuar edhe me videoklip të punuar nga Max Production. Ndonëse ky është vetëm fillimi i projekteve të cilat i ka nisur për këtë vit Lulja dhe prêt që të ecë mbarë. Hiti i saj i fundit është publikuar në kanalin Faber Media në youtube derisa gjithë projekti është përfunduar me Sponsor të Drini Market me seli në Augsburg. Për të dëgjuar projektin e Lules klikoni në vazhdim.

E MËPARSHME

Dedivanaj dhe Sinishtaj do të marin pjesë në Lutjet e Mëngjesit në Uashington: “Përmes këtyre evenimenteve shkëmbejmë përvoja dhe këshilla,për faktorizimin politiko-global të kombit tonë”

E ARDHSHME

Këshilli Koordinues i Diasporës thotë se zgjedhja e Talat Xhaferit është shumë e rëndësishme për shqiptarët