“Nane” nga Leonit, një hit i vitit

Rap artisti Leonit dalë ngadalë po pushton tregun e HipHop-it në Gjermani.

Ai nuk ka të ndalur pasiqë vetëm pak ditë më parë ka sjellur videoprojektin e ri të titulluar “Nane”, me një interpretim jashtëzakonisht të fuqishëm.

Duket që Leonit ka një të ardhme të ndritur meqë është një super talent.

Projekti i tij “Nane” është punuar në Europë, me producent Maggaz, miksim dhe masterizim Alkan ndërkohë që video është punuar nga Christos Lappas.

Ndërkohë që producent ekzekutiv në këtë projekt është menaxheri shumë i suksesshëm i skenës shqiptare, Labinot Nuraj.

E MËPARSHME

Edhe një hit i ri nga Lule

E ARDHSHME

Atletico Madrid hap sondazh me këngën e Ledri Vulës