Tearca i ngelet besnik vizionit të Ali Ahmetit, Shaban Memeti udhëheqës i shtabit të BDI

Bashkimi Demokratik për Inegrim sonte ka zgjedhur udhëheqësin e shtabit komunal për Komunën e Tearcës, njëherit dhe për udhëheqëse e sekretariatit për mundësi të barabarta emërohet Ylldrita Seferi.

Këtë e bën të ditur në një postim në fb. Zv.ministri i arsimit dhe shkencës Agim Nuhiu.

“Në Tearcë promovuam udhëhqësin e Shtabit Zgjedhor, prof.dr. Shaban Memeti, udhëheqësen e Sekretariatit për barazi gjinore Prof.dr. Ylldrita Saliu dhe Kryetarin e Forumit Rinor z. Valon Xhelili”- ka shkruar Nuhiu

Suksese dhe mbarësi!

E MËPARSHME

Atletico Madrid hap sondazh me këngën e Ledri Vulës

E ARDHSHME

Artistja Ori gati për të sjellë një projekt fantastik