Burgu i Tetovës zbukuron parkun më mirë se sa komuna Qendrën e qytetit

Vazhdojmë me punë me nderë dhe përkushtim, kështu është shprehur drejtori i Burgut të Tetovës, Qefali Havziju.

Burgu i Tetovës zbukuron parkun më mirë se komuna e Tetovës, Qendrën.

Në ditët e kaluara në Burgun e Tetovës intensivisht është punuar në rregullimin dhe zbukurimin e oborrit.

Kjo ësht ajo që e bën frymën krijuese të punës së personave te dënuar në këtë detyrë ku gërshetohen lulet, dredhëzat dhe kopshtaria.

Ndryshe, me ardhjen në krye të këtij institucioni të drejtorit aktual Havziju, burgu ka ndryshuar komplet për të mirë.

E MËPARSHME

Intervista/ Flet kampioni në Kickbox Besart Aliu: Ambiciet e mia janë të vazhdoj të punoj më shumë

E ARDHSHME

Osmani bën thirrje për fushatë pozitive: Unë nuk bëj fushatë të zezë