6rdit thotë “Pull up” në projektin e ri (Video)

Me një stil shumë unik dhe një këngë të lehtë rap, artisti i ri 6Rdit vjen me projektin më të ri të titulluar Pull up.

Kënga është nën produksion të Viss dhe me drejtor projekti Valon Aziri.

Ndonëse ka pak ditë që është publikuar, deri më tash ka pasur shumë klikime dhe ka tërhequr vëmendjen e publikut.

Si artist i ri, 6rdit po sjellë një frymë të re në skenën muzikore shqiptare e që për këtë vit e ka të parin projekt, por nuk do të ndalet.

E MËPARSHME

Drejtori Havziju shtron Iftar për të burgosurit në burgun e Tetovës

E ARDHSHME

Rrugës për Prizren/ Halili: Në qytetin e historive të mëdha, për shpalljen Qytetar nderi të Ali Ahmetit