Manastir ndez flakadanët për Kreshnik Bekteshin dhe Musa Xhaferin

Koordinatori i zonës 5 Kreshnik Bekteshi dhe kandidati për deputet Musa Xhaferri në hapjen e shtabit komunal zgjedhor në Manastir priten me flakadan.

E MËPARSHME

Fronti Europian mbi 5 deputet në zonën 5

E ARDHSHME

Hapet shtabi në Reçicë të Vogël/ Halili: I kemi yjet shëndritse të fitores së madhe të Frontit Europian