Osmani në Ministerialen e NATO-s në Bruksel

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, nesër udhëton për në Bruksel, ku do të marrë pjesë në takimin ministror të NATO-s.

Në fokus do të jetë shënimi i 75-vjetorit të NATO-s, si dhe prioritetet e Aleancës në prag të Samitit në Uashington.

Në takim do të diskutohet edhe për sfidat aktuale të sigurisë, për mbështetjen afatgjatë të aleatëve për Ukrainën, si dhe për forcimin e mbrojtjes së Aleancës së NATO-s.

E MËPARSHME

Rrugës për Prizren/ Halili: Në qytetin e historive të mëdha, për shpalljen Qytetar nderi të Ali Ahmetit

E ARDHSHME

Fronti Europian/ Ahmeti: Koalicionimi me Lidhjen Demokratike Boshnjake na bën bindshëm triumfues