Rrugës për Prizren/ Halili: Në qytetin e historive të mëdha, për shpalljen Qytetar nderi të Ali Ahmetit

Drejtori i Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik, Festim Halili përmes rrjeteve sociale ka njoftuar se bashkë me bashkëpartiak dhe aktivist të BDI-së janë rrugës drejt Prizrenit, për të ndjekur nga afër ceremoninë e shpalljes së kreut të BDI Ali Ahmeti, Qytetar nderi në Prizren.

“Rrugës për Prizren, këtë qytet të historive të mëdha, lidhjeve të mëdha, për të ndjekur ceremoninë e shpalljes qytetar nderi të liderit z. Ali Ahmeti”, shkruan Halili.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10162032393286833&set=a.225103591832
E MËPARSHME

6rdit thotë “Pull up” në projektin e ri (Video)

E ARDHSHME

Osmani në Ministerialen e NATO-s në Bruksel